Lesvormen

1580747794

De Pilates & Yoga lessen

Door yoga en pilates werk je aan je fysieke en mentale gezondheid. Beweeg, ontspan en laat je energie stromen.

“Elke keer als ik terug kom van de ashtanga yoga krijg ik energie en heb ik goede zin, Elke keer weer, om bewust goed voor mijn lichaam te zijn.  Bianka geeft je heel veel persoonlijke verbeteringen om de oefening nog beter neer te zetten waardoor het elke keer weer een uitdaging is. In mijn dagelijks leven merkt ik dat  mede door yoga, ik beter in mijn vel  zit.”- Karin

Vinyasa

Kom in de flow en adem je sterk

Vinyasa yoga is een van de meest sportieve yogavormen.  Zo maakt het gebruik van verschillende series van opeenvolgende houdingen, die dynamisch in elkaar overlopen.

Hatha yoga

Voel je energie stromen

Hatha yoga is een oude yogastijl en de basis waar andere yogastijlen zijn voortgekommen. De ‘Ha’ staat voor het vurige en krachtige. De ‘Tha’ verwijst naar het kalmerende en subtielere kwaliteiten.

Pilates

Beleef de souplesse in je lijf

Joseph H. Pilates is de grondlegger van het bewegingsconcept “Contrology”. en heeft hiermee de basis gelegd voor de Pilates van nu.

“Al 3 jaar volg ik Pilates lessen bij Bianka. Deskundige begeleiding, fijne lessen. Alle spieren komen aan bod. Sinds ik de lessen volg heb ik echt veel minder rugklachten. Een aanrader, vooral als je buik- en rugspieren wil versterken.”- Nellie

Yoga Body Stretch

Leer loslaten

Word je vaak opgeslokt door je dagelijkse bezigheden en heb je behoefte aan pure rust vanwege grote drukte in je leven dan is yoga body stretch de juiste vorm voor jou. Yoga is een uitstekende manier om te ontspannen en te herstellen.

Yoga Full Body Stretch

Geniet van stretchen en ademen

De Yoga full body stretch lessen zijn een combinatie van de yin met hatha yoga lesvorm. 

“Ik ben enkele jaren geleden met yoga body stretch begonnen op aanraden van mijn schoondochter. Ik had bij Yoga altijd een beetje het idee dat het niks voor mij zou zijn, maar nu zou ik niet meer zonder kunnen. Ik ga het liefst op maandagmorgen naar passie voor yoga, dat vind ik het mooiste begin van de week, zo’n luxe!!”- Miep

Boek een proefles!

De enige yogastudio in Gemert midden in de natuur! Binnen enkele minuten vanuit Gemert, De Rips, Oploo, De Mortel, Bakel, Milheeze, Landhorst en Venhorst.