Lesvormen

1580747794

Adem, Body en Mind

Er zijn 3 deuren tot minder stress en meer ontspanning. De Adem-deur, De Body-deur, en Mind-deur. Door pilates en yoga ( De Body deur) te beoefenen werk je aan je fysieke en mentale gezondheid. Beweeg, ontspan en laat je energie stromen.

De Coaching Trajecten gaan een stap dieper.

Tijdens een Ademcoaching Traject leer je technieken die je helpen je ademhaling te verbeteren.

Tijdens een Mindfulness Training leer je technieken die je helpen beter te focussen en je mind te resetten.


“Elke keer als ik terug kom van de ashtanga yoga krijg ik energie en heb ik goede zin, Elke keer weer, om bewust goed voor mijn lichaam te zijn.  Bianka geeft je heel veel persoonlijke verbeteringen om de oefening nog beter neer te zetten waardoor het elke keer weer een uitdaging is. In mijn dagelijks leven merkt ik dat  mede door yoga, ik beter in mijn vel  zit.”- Karin


Vinyasa

Kom in de flow en adem je sterk

Vinyasa yoga is een van de meest sportieve yogavormen.  Zo maakt het gebruik van verschillende series van opeenvolgende houdingen, die dynamisch in elkaar overlopen.

Yoga Body Stretch

Leer loslaten

Word je vaak opgeslokt door je dagelijkse bezigheden en heb je behoefte aan pure rust vanwege grote drukte in je leven dan is yoga body stretch de juiste vorm voor jou. Yoga is een uitstekende manier om te ontspannen en te herstellen.

Pilates

Beleef de souplesse in je lijf

Pilates is een training waarbij je al binnen 6 tot 12 weken en verschil in je lichaam ervaart. Iedere beweging wordt met aandacht uitgevoerd,


“Al 3 jaar volg ik Pilates lessen bij Bianka. Deskundige begeleiding, fijne lessen. Alle spieren komen aan bod. Sinds ik de lessen volg heb ik echt veel minder rugklachten. Een aanrader, vooral als je buik- en rugspieren wil versterken.”- Nellie


Mindfulness

Leef bewust en train je mind

In mijn mindfulness training krijg je de handvatten om meer voluit te leven en je minder te verliezen in de lastige zaken die je onvermijdelijk tegenkomt. In de 8 sessies van ongeveer 2,0 uur leer je intenser en bewuster te leven. 

Yoga Full Body Stretch

Geniet van stretchen en ademen

De Yoga full body stretch lessen zijn een combinatie van de yin met hatha yoga lesvorm. 

Personal Trainingen

Ga met mij de erste stappen nemen

Kun je je schouder of nek maar beperkt bewegen, voel je pijn in je onderrug of heb je een benauwd gevoel bij het ademen?

“Ik ben enkele jaren geleden met yoga body stretch begonnen op aanraden van mijn schoondochter. Ik had bij Yoga altijd een beetje het idee dat het niks voor mij zou zijn, maar nu zou ik niet meer zonder kunnen. Ik ga het liefst op maandagmorgen naar passie voor yoga, dat vind ik het mooiste begin van de week, zo’n luxe!!”- Miep

Boek een proefles!

De enige yogastudio in Gemert midden in de natuur! Binnen enkele minuten vanuit Gemert, De Rips, Oploo, De Mortel, Bakel, Milheeze, Landhorst en Venhorst.