Lesvormen

1580747794

Adem, Body en Mind

Mijn studio is een plek midden in de natuur waar jij gezien wordt en veilig mag voelen om naar binnen te keren en je vleugels te spreiden voor wie je werkelijk bent. Zodat je vanuit ontspanning het mooiste uit jezelf haalt en in rust je autonome pad mag vervolgen. 

De Groepslessen

Door pilates en yoga te beoefenen werk je aan je fysieke en mentale gezondheid. Beweeg, ontspan en laat je energie stromen.

Tijdens een Mindfulness Groeps Training leer je technieken die je helpen je automatische piloot te herkennen. Daardoor kan je jezelf losmaken van de DOE modus en andere beslissingen nemen bij stress. Dit leidt al binnen de 8 weeks training tot meer ontspanning.

Personal Training en Coaching

Tijdens de Mind your Body Traject kort leer je bewuster bewegen op een manier die bij jou past. Je wordt je veel bewuster van je bewegingspatroon dat niet bij een gezonde lichaamshouding past. Bovendien train je tijdens de lessen efficiënter en zal je sneller resultaat bereiken. De klachten gaan verminderen en de bewegingen worden vloeiender.

Tijdens een Ademcoaching Traject leer je technieken die je helpen je ademhaling te verbeteren. Om te starten is het belangrijk om die spieren in je rug en borst te versoepelen en ontspannen om zo meer ademruimte te creëren. Daarna focusseren wij ons steeds meer op het trainen van de neusademhaling.

Tijdens een Mindfulness Training Traject leer je technieken die je helpen je automatische piloot te herkennen. Daardoor kan je jezelf losmaken van de DOE modus en andere beslissingen nemen bij stress. Dit leidt al binnen de 8 weeks training tot meer ontspanning.


“Elke keer als ik terug kom van de ashtanga yoga krijg ik energie en heb ik goede zin, Elke keer weer, om bewust goed voor mijn lichaam te zijn.  Bianka geeft je heel veel persoonlijke verbeteringen om de oefening nog beter neer te zetten waardoor het elke keer weer een uitdaging is. In mijn dagelijks leven merkt ik dat  mede door yoga, ik beter in mijn vel zit.”- Karin


Vinyasa

Kom in de flow en adem je sterk

Vinyasa yoga is een van de meest sportieve yogavormen.  Zo maakt het gebruik van verschillende series van opeenvolgende houdingen, die dynamisch in elkaar overlopen.

Yoga(Full)Body Stretch

Geniet van het stretchen en ademen

Word je vaak opgeslokt door je dagelijkse bezigheden en heb je behoefte aan pure rust vanwege grote drukte in je leven dan is yoga body stretch de juiste vorm voor jou. Yoga is een uitstekende manier om te ontspannen en te herstellen.

Pilates

Beleef de souplesse in je lijf

Pilates is een training waarbij je al binnen 6 tot 12 weken en verschil in je lichaam ervaart. Iedere beweging wordt met aandacht uitgevoerd,


“Al 3 jaar volg ik Pilates lessen bij Bianka. Deskundige begeleiding, fijne lessen. Alle spieren komen aan bod. Sinds ik de lessen volg heb ik echt veel minder rugklachten. Een aanrader, vooral als je buik- en rugspieren wil versterken.”- Nellie


Mindfulness Training

Leef bewust en train je mind

Tijdens een Mindfulness Training leer je technieken die je helpen je automatische piloot te herkennen. Daardoor kan je jezelf losmaken van de DOE modus en andere beslissingen nemen bij stress. Dit leidt al binnen de 8 weeks training tot meer bewustwording en ontspanning.

Ademcoaching Traject

Ervaar de kracht van je adem

Tijdens een Ademcoaching Traject leer je technieken die je helpen je ademhaling te verbeteren. Om te starten is het belangrijk om die spieren in je rug en borst te versoepelen en ontspannen om zo meer ademruimte te creëren. Daarna focusseren wij ons steeds meer op het trainen van de neusademhaling.

Mind your Body Traject

Leer loslaten en bewust bewegen

Kun je je schouder of nek maar beperkt bewegen, voel je pijn in je onderrug of heb je een benauwd gevoel bij het ademen?

“Ik ben enkele jaren geleden met yoga body stretch begonnen op aanraden van mijn schoondochter. Ik had bij Yoga altijd een beetje het idee dat het niks voor mij zou zijn, maar nu zou ik niet meer zonder kunnen. Ik ga het liefst op maandagmorgen naar passie voor yoga, dat vind ik het mooiste begin van de week, zo’n luxe!!”- Miep

Boek een proefles!

De enige yogastudio in Gemert midden in de natuur! Binnen enkele minuten vanuit Gemert, De Rips, Oploo, De Mortel, Bakel, Milheeze, Landhorst en Venhorst.