Yoga Full Body Stretch

Geniet van stretchen en ademen

De Yoga full body stretch yoga lessen zijn een combinatie van de yoga body stretch met hatha yoga lesvorm. 

Bij de passieve zittende- en liggende houdingen ligt de focus op het stretchen van de lichaam. Door langere tijd met ontspannen spieren in een zittende of liggende houding te blijven, dring je door in de diepere lagen van het lichaam, zoals de gewrichten en het bindweefsel. Er ontstaat ruimte in je lichaam, waardoor je energie vrij kan stromen.

Bij de krachtige staande houdingen, bekend van de hatha yoga, wordt de mannelijke kracht gestimuleerd. Deze houdingen dagen je wat meer uit en zo bouw je kracht en uithoudingsvermogen op. Zo komen verstilling en souplesse als ook kracht en spieropbouw wekelijks aan bod in deze les.  


VOOR WIE?

Bij mensen die veel stress en druk ervaren in het dagelijkse leven en vechten met stress gerelateerde klachten maar ook bij sporters sluit yoga full body stretch perfect op aan. Want de lessen staan in het teken van loslaten van het streven. Waardoor je lichaam en geest weer kunnen opladen en herstellen.

DE EFECTEN

  • Opladend en kalmerend, minder stress
  • Krachtigere spieren
  • Mobielere gewrichten en zachtere bindweefsel
  • Activatie parasympatische zenuwstelsel en daardoor een ontspannen lichaam en meer afstand van je dagelijkse dingen
  • Een flexiblerer lichaam
  • Vermindert chronische stijfheid en blokkades
  • Kan fysieke klachten verminderen
  • lekkerder van slapen

“Ik was op zoek naar een andere vorm van Yoga. Deze heb ik gevonden bij Bianka in de vorm van de Full body stretch Yoga. In het begin was het erg wennen en dacht ik tijdens de oefeningen Pfffff wat is het zwaar. 3 tot 5 minuten in dezelfde houding blijven dat is wennen. Wat ik bijzonder vind aan de wijze waarop Bianka de lessen geeft is: de persoonlijke begeleiding tijdens de oefeningen, die ervaar ik als heel prettig, die had ik zeker nodig in het begin. De kleine groepen zijn fijn. Ik heb nu ervaring opgedaan en wil geen les missen van de inspanning met ontspanning. Alle spieren komen aan de orde en ik merk aan mijn lijf dat het goed is voor mij. Kom het ervaren zou ik zeggen. En zweverig is het zeker niet!!! ” – Hanny

Boek een proefles!

De enige yogastudio in Gemert midden in de natuur! Binnen enkele minuten vanuit Gemert, De Rips, Oploo, De Mortel, Bakel, Milheeze, Landhorst en Venhorst.