Yin Yoga

LEER LOSLATEN

Word je vaak opgeslokt door je dagelijkse bezigheden en heb je behoefte aan pure rust vanwege grote drukte in je leven dan is yin yoga de juiste vorm voor jou. Yin yoga is een uitstekende manier om te ontspannen en te herstellen.

WAT HOUDT HET IN?

In deze lessen worden posities langer aangehouden en zijn zittend of liggend. Zo krijg je de mogelijkheid om in alle rust je lichaam volledig te ontspannen. Je gewrichten worden mobieler en soepeler. Er ontstaat ruimte in je lichaam door het zachter maken van het bindweefsel. Leren loslaten van het streven naar iets en niet druk maken om prestieren, daarover gaat het bij yin yoga. Juist door niets te doen, gebeurt er wat met een positief resultaat!

VOOR WIE?

Als je veel stress en druk ervaart in het dagelijkse leven en met stress gerelateerde klachten te maken heeft maar ook bij sporters sluit yin yoga perfect op aan. En je kunt er ook nog lekkerder van slapen en het geeft jou een goed gevoel!

DE EFFECTEN

  • Ontspanning, herstellend en ontstressend
  • Mobielere gewrichten en ontspanning van de spieren
  • Zachtere bindweefsel
  • Kan fysieke klachten verminderen

“Ik had geen enkele ervaring met yoga, ben nu ongeveer een half jaar geleden begonnen met yin yoga en wil niet meer zonder! Bianka geeft heel duidelijk uitleg en corrigeert houdingen erg goed. En dat alles in een ontspannen, open sfeer bij passie voor yoga.” – Gera