Yoga (Full)Body Stretch

LEER LOSLATEN

Word je vaak opgeslokt door je dagelijkse bezigheden en heb je behoefte aan pure rust vanwege grote drukte in je leven dan is yoga body stretch de juiste vorm voor jou. Yoga is een uitstekende manier om te ontspannen en te herstellen.

WAT HOUDT HET IN?

In deze lessen worden posities langer aangehouden en zijn zittend of liggend. Zo krijg je de mogelijkheid om in alle rust je lichaam volledig te ontspannen. Je gewrichten worden mobieler en soepeler en je lichaam flexibeler. Er ontstaat ruimte in je lichaam door het zachter maken van het bindweefsel. De ademhaling wordt gebruikt om los te laten en daardoor in een diepe stretch te komen, daarover gaat het bij yoga body stretch. Juist door diep te stretchen, gebeurt er wat met een positief resultaat!

VOOR WIE?

Als je veel stress en druk ervaart in het dagelijkse leven en met stress gerelateerde klachten te maken heeft maar ook bij sporters sluit yoga body stretch perfect op aan. En je kunt er ook nog lekkerder van slapen en het geeft jou een goed gevoel!

DE EFFECTEN

  • Herstellend en ont stressend
  • Mobielere gewrichten en ontspanning van de spieren en zo meer flexibiliteit
  • Zachtere bindweefsel
  • Activatie parasympatische zenuwstelsel en zo meer ontspanning
  • Kan fysieke klachten verminderen

“Ik had geen enkele ervaring met yoga, ben nu ongeveer een half jaar geleden begonnen met yoga body stretch en wil niet meer zonder! Bianka geeft heel duidelijk uitleg en corrigeert houdingen erg goed. En dat alles in een ontspannen, open sfeer bij passie voor yoga.” – Gera

Boek een proefles!

De enige yogastudio in Gemert midden in de natuur! Binnen enkele minuten vanuit Gemert, De Rips, Oploo, De Mortel, Bakel, Milheeze, Landhorst en Venhorst.